Máte šťastné své vnitřní zákazníky?

23.12.2014

Je podstatné si uvědomit, že zákazníci od nás nejen nakupují, ale také je platíme.

Celkem kontroverzní věta, když se nad ní člověk zamyslí. Princip je postaven na faktu, že zákazníky nemáme jen vně firmy nebo organizace, ale také uvnitř. Tímto tématem se intenzivně zabýváme od roku 2010, kdy naše společnost prošla silnou proměnou ve fungování a jak to tak vidím, tak rok 2015 bude v tom to směru také velmi významný, stejně jako byl rok 2014. Zdá se, že nám vývoj ekonomiky v ČR nabírá opět správný směr, jsme rádi, že jsme po nelehkém období stále zde a jsme zde v dobrém rozpoložení a síle.

Jsem přesvědčený o tom, že jedním z hlavních klíčů pro dobré fungování organizace není jen dobrá mzda, správný produkt a jasně stanovená struktura nebo vize, ale obrovský vliv na to jak organizace funguje má její firemní kultura. Jedním z hlavních úkolu managementu je budovat silnou firemní kulturu a ta se dá budovat formou, že vytváříte prostředí, kde lidé ví, že je zájem o jejich podněty, mají vše co pro svou práci potřebují a cítí, že organizaci na nich záleží a záleží jí na jejich rozvoji.

Rád bych tímto krátkým článkem představil všem, kteří jej čtou, čím se v LUCEU mimo jiné zabýváme, že si uvědomujeme, že máme také vnitřní zákazníky. Díky nim, můžete být spokojeni vy všichni, které každý den v naší práci obsluhujeme a proto bych jim rád touto formou vyjádřil díky. Čekají nás v roce 2015 další zajímavé změny a kroky pro naplňování našeho poslání, děkuji všem, kteří jsou na této cestě vytrvalí, věřím, že  vás všechno to co děláme a jak to děláme baví a naplňuje.

Tady je par fotek z naší vánoční akce, co myslíte, jsou ti naši vnitřní zákazníci šťastní? Přejeme všem vnitřním i venkovním zákazníkům krásné prožití svátku vánočních a inspirativní rok 2015.

O autorovi

„Jsem nadšenec do setkávání s lidmi, kteří dělají správné věci správným způsobem. Propojování lidí, společensky prospěšné podnikání, usilování o změny k lepšímu nejen v Moravskoslezském kraji a podpora dobrých projektů pro mne nejsou jen slova. Do takových aktivit se s chutí pouštím každý den, ať už se jedná o společnost LUCEO, BEST KITES, J&S nebo další aktivity. Jsem praktik, hrdý na to, že vše vyzkouším na své kůži. V LUCEO jsem si prošel všemi pozicemi, jak se říká "od píky" a za zkušenost z každé z nich jsem velmi vděčný. Žít šťastný život pro mne znamená: Pomáhat druhým být šťastnými, ovšem touhle pomocí ale nemrhám, pokud o ni někdo nestojí.“

Honza , jednatel společnosti

© LUCEO, s.r.o. 2024